Zingend naar de kerst

Heb jij ook zo’n zin om te zingen in gezellige winterse sferen? Kom dan meedoen met ons project ‘Zingend naar de kerst’. Het gemengde koor Mierlo Vocaal is zich al aan het voorbereiden op de kersttijd. Naast het reguliere repertoire worden de repetities besteed aan het instuderen van het kerstrepertoire, dat liederen uit allerlei landen bevat.

Mensen die graag kennis maken met het zingen in een koor, kunnen projectmatig deelnemen aan de repetities op elke dinsdagavond van 20.15 u – 22.15 u. Ook kunnen ze meezingen met de concerten op zondag 11 december tijdens het evenement Magisch Mierlo, op zaterdag 17 december in het Hof van Bethanië en op zondag 18 december in de H. Luciakerk te Mierlo.

Voor deelname aan het project kun je je aanmelden via mierlovocaal.nl of door op dinsdagavond om 20.00 u naar de repetitie te komen in ’t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo.

Voor deelname aan de repetities, de concerten en de kerstbijeenkomst na het concert op 18 december vragen we een bijdrage van € 30,-. Dit is een unieke gelegenheid om te kijken of koorzang iets voor jou is. Zingen is gezond voor lichaam en geest. Daarnaast zorgt de gezelligheid bij Mierlo Vocaal voor de nodige ontspanning. Laat  je uitdagen en meld je aan. Je bent van harte welkom.